Перейти до знижок >>>

 
Теги:

Кожній людині відомо, наскільки незручно працювати з тупим ножем, і наскільки швидше і комфортніше проходить робота з наточеним. Також, не варто забувати про безпеку, тупе лезо досить часто зривається і завдає поранення власнику. Саме тому дуже важливо стежити за гостротою ножа і періодично точити його.

Далі виникає питання, як правильно точити ножі. У даній статті ви дізнаєтеся 5 основних способи, їх ефективності та особливості.

Читати далі >
Зустрічайте новинку від відомого бренду ліхтарів Fenix - тактичний ліхтар ТК16 нового покоління: компактний, потужний, зi зручними режимами. Модель доступна до замовлення на сайті, докладніше про технічні характеристики читайте тут.
Читати далі >

У період сучасних технологій досить важко уявити людину, яка хоча б день не користується своїми гаджетами. Багато користуються ними постійно, тому заряд повинен бути максимально повним. В такому разі на допомогу приходить портативна зарядка.

Читати далі >
Кухонний ніж - це професійний інструмент для виконання прямих посадових обов'язків кухаря та інших працівників кухні. Основним його призначенням є чистка, оброблення та нарізка продуктів.
Читати далі >
Докладний огляд велофари BR35 - продуманого і якісного продукту для спеціалізованого використання на велосипеді. Більше 20-ти фото з різними ракурсами і режимами.
Читати далі >
Компанія Nitecore продовжує експериментувати з набираючими популярність акумуляторами 21700. І ТМ9К - це чергова спроба знайти нову нішу на ринку потужних ліхтарів. Огляд тактичного ліхтаря ТМ9К з 20 докладними фото.
Читати далі >
Експерти виставки ISPO Outstanding Outdoor визнали інноваційні товари наших партнерів - компанії Nitecore кращими у своїй галузі. Нагороду Gold Winner 2019 отримав налобний ліхтар Nitecore HC65 і Power Bank суміщений із зарядним пристроєм Nitecore F4.
Читати далі >
Редакторський вибір журналу German outdoor упав на налобний ліхтар Nitecore NU25. Цей налобник визнаний кращим ліхтарем 2019-го року.
Читати далі >
Звичайній людині здається, що в термосі вже нема що вивчати і покращувати. Компанія Stanley з цим не згодна. Знаходяться все нові дрібні поліпшення цих ємностей.
Читати далі >

Трапляються обставини, коли людині доводиться стикатися з незвичними умовами: в поході, під час екологічних досліджень, у період археологічних розкопок або туристичної поїздки. Саме в цей період газові пальники стають незамінним помічником.

Читати далі >

Приціли для пневматичних гвинтівок користуються популярністю не один десяток років. Основним призначенням прицілу є збільшення точності попадання в мішень, що дуже допомагає для полювання.
Позитивні якості прицілу:

Читати далі >

Туристичний похід – це досить серйозна подія, він вимагає багато сил, енергії і часу. Щоб все пройшло вдало, а ви змогли по-справжньому насолодитися красою природи і як слід відпочити, необхідно взяти все необхідне. Крім теплого одягу, їжі і пиття, варто як слід переглянути спорядження. Навіть, на перший погляд, звичайного ліхтарику необхідно приділити увагу.

Читати далі >
-5%
Знижка на першу покупку!
При підписці на акційну і новинну розсилку
MONITORING