Перейти до знижок >>>

 

Престижна нагорода Gold Winner of 2019 ISPO Outstanding Outdoor Award у продукції Nitecore

02.07.19

Експерти виставки ISPO Outstanding Outdoor визнали інноваційні товари наших партнерів - компанії Nitecore кращими у своїй галузі. Нагороду Gold Winner 2019 отримав налобний ліхтар Nitecore HC65 і Power Bank суміщений із зарядним пристроєм Nitecore F4.

ISPO Outstanding Outdoor Award - міжнародна торгова ярмарок спортивних товарів і одягу, яка зародилася в 70-их в Мюнхені і з часом стала проводитися в Берліні і Шанхаї. Зараз виставка ISPO стала платформою, де інтернаціональні галузеві фахівці можуть розповісти аудиторії про нововведення і найкращі модифікації туристичних продуктів.

На виставці найкращі продукти для туризму відзначають символом Gold Winner ISPO Outstanding Outdoor. Він допомагає розбиратися споживачам і ЗМІ у великій кількості інновацій, що з'являються як відповідь на потреби мандрівника. І тим більш значущим через це є той факт, що продукт Nitecore отримав цю нагороду.

Обидва фаворити - налобник Nitecore HC65 і зарядний пристрій з Power Bank F4 стали переможцями за якість, технологічну перевагу і приємний дизайн. Розповімо про ці моделі детальніше.

Налобний ліхтар Nitecore HC65 - б'є світлом з дальністю променя 110 метрів, працює до 800 годин. Працює від одного акумулятора, не боїться дощу і заряджається від USB.

Power Bank з вбудованим зарядним пристроєм F4 говорить сам за себе. Він може одночасно заряджати два пристрої через USB-порти з вихідним струмом 2А на кожен. А LСD-екран покаже максимум даних про процес заряджання.

За словами організаторів ISPO Outstanding Outdoor Award, вони сподіваються, що їхня виставка допомагає мандрівникам краще розібратися в кращих продуктах, які роблять активний відпочинок на природі безпечним і комфортним. Ми також сподіваємося, що ліхтарі Nitecore буде служити вам надійними провідниками в густих лісах, темних печерах і на схилах крутих гір.

-5%
Знижка на першу покупку!
При підписці на акційну і новинну розсилку
MONITORING